26/5/15

ΤΟ ΓΕΝΝΑΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ με τα 6 δάχτυλα σε χέρια και πόδια και ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ

Ο αξιολάτρευτος μικρούλης Jacob Duffy, πρωταντίκρυσε το φως της ημέρας τον Νοέμβριο του περασμένου χρόνου. Όταν γεννήθηκε και μετά τις πρώτες εξετάσεις οι γιατροί αναρωτιόντουσαν πως είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Jacob, παρουσίασε κατά τη διάρκεια της κύησης μια σειρά από αδιάγνωστα πολλαπλά σύνδρομα τα οποία του δημιούργησαν τεράστια προβλήματα υγείας και ελαττώματα.


 


Ο μικρούλης γεννήθηκε με τρύπα στους οφθαλμούς, στην καρδιά, πάσχει από νυσταγμό, από μικροφθαλμία και από καταρράκτη. Τα προβλήματα στην όραση του είναι τεράστια. Τι σημαίνει αυτό; Παρουσιάζει επίσης κολόβωμα και στα 2 μάτια, (μια στις 10.000 περιπτώσεις) ο νυσταγμός κάνει τους οφθαλμούς να συσπώνται, και η μικροφθαλμία τον έχει αφήσει με τον ένα βολβόι μικρότερο από τον άλλον. Επίσης στα χέρια και στα ποδαράκια του έχει Triphalangeal thumb, που σημαίνει ότι οι φάλαγγες στα δαχτυλάκια του δεν αναπτύσσονται κανονικά και έχει επίσης και ένα επιπλέον μέλος, ένα επιπλέον δάχτυλο στο κάθε χέρι και πόδι.
Ο Jacob είναι αλλεργικός στο γάλα και παρουσιάζει πρόβλημα στην κατάποση που οφείλεται σε ένα ανατομικό πρόβλημα στο λαιμό του. Ο Jacob, έχει περάσει το μαγαλύτερο μέρος της μικρής ζωούλας του στα νοσοκομεία και σύντομα οι γιατροί εξετάζουν το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν τις επεμβάσεις για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα.
Η μητέρα του Rachael Hendry 24, και ο 28χρονος πατέρας του John Duffy, μιλούν για ένα θαύμα: «κανείς δεν έδινα μεγάλες πιθανότητες στο παιδί μας. Όμως είναι πολεμιστής και δεν το βάζει κάτω. Το περίεργο είναι πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κανείς από εκείνους που με παρακολουθούσαν δεν είχε καταφέρει να διαγνώσει το παραμικρό.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε με χαρά να δημοσιεύσουμε άρθρα, σκέψεις και βιώματα σας.